Kabe Travel Master Classic 740 LXL

Kabe Travel Master Classic 740 LXL virker på papir som en bobil med en romslig planløsning. Jeg tok turen til Norcamp (på Hagan utenfor Oslo) for å se nærmere på bobilen, og for å se hvor mye Kabe kvalitet en Classic egentlig har.

Kabe Travel Master Classic 740 LXL, 2017 hos Nor Camp for kr. 981.500

La meg gå rett på sak. Denne Kaben er en fullverdig Kabe med et meget romslig interiør.

Denne 740 LXL har en lengde på 740 cm og er 241 cm bred. Kabe sin Classic serie har en litt kortere utstyrsliste og litt færre valg, men her er det ikke noe tvil om kvaliteten. Selvfølgelig er en Alde 3020 kjele på plass inkludert vannbåren gulvvarme. Det betyr et stille og effektivt varmeannlegg som fungerer både på gass og strøm. Kjøkkenet er stort, her kan man lage mat uten å ‘krangle’ med benkeplassen. Her har man et stort kjøleskap med fryser og mye skapplass. Til og med kjøkkenviften er standard.

Et stort og flott kjøkken

Bakerst i bilen er det dobbeltseng med toalett-dusj ved siden av. Dette er en løsning som fungerer meget bra. Det vet vi fra vår Kabe campingvogn. En slik løsning gir et meget lyst og romslig interiør. Men med en slik planløsning får man ikke en stor garasje. Likevel overrasker lagringsplassen under sengen med en fin størrelse.  Kabe senger har gode madrasser og overmadrass er også her standard. Denne modellen har mye garderobeplass.

En meget romslig og lys planløsning

Bilen er bygget på et Fiat Ducato heavy 42 chassi. Med en egenvekt inkl. fører på ca. 3180 kg har man 1070 kg lastekapasitet igjen. Her blir det altså null bekymring for overvekt.

En romslig planløsning

Andre godsaker som kan nevnes: (alt er standard)

  • fjernstyrt sentrallås, også på bodelsdør.
  • sittegruppen har ergonomiske kvalitets puter. Her sitter du bra 🙂
  • Seitz (flate) vinduer
  • vanntank og spillvannstank ligger frostsikkert
  • rullegardiner med myggnetting av god solid kvalitet.

Denne Kabe Travel Master er en 2017 modell og har  Komfortpakke, Chassispakke og markise. Likevel holder prisen seg under en million kroner. MYE for pengene altså 🙂

flott belysning
toalett og dusj
sittegruppe med god sittekomfort
mye oppbevaringsplass

NB: i 2018 modellen har sengen og badet byttet siden.

Mer info på feelfreecamp.no om:

Campingvogn, Bil, Fricamping, På tur, Teknikk, Tester, Kjørefilm på YouTube, De siste innleggene